Yggdrasil introduceert Lucky Blackjack met side bets

Yggdrasil introduceert Lucky Blackjack met side bets

Halverwege vorig jaar hebben we melding gemaakt van het nieuws dat provider Yggdrasil, bekend van hun online videoslots, van plan was om de wereld van online blackjack te revolutioneren. Zij brachten toen namelijk het spel Sonya Blackjack uit. Een 3D geanimeerd blackjackspel dat een soort van kruising is tussen online en live dealer spellen. Bij de aankondiging van het spel zagen we veel mogelijkheden om in de toekomst echt een succes te worden. Deze mogelijkheden zijn er nog wel, want we vermoeden nog steeds dat Yggdrasil met het spel ahead of the game is en dat de technologie pas echt tot zijn recht gaat komen in de toekomst wanneer technologieën als Virtual Reality meer gebruikt worden. Dat het nu nog niet bracht wat we ervan verwacht hadden, hebben we al laten weten in de beschrijving van onze ervaring met het spel bij Playamo. Yggdrasil heeft de hoop echter nog niet opgegeven en komt nu met een nieuwe versie genaamd Lucky Blackjack.

Blackjack met Ierse dealer Lucky

Lucky Blackjack van Yggdrasil lijkt heel veel op de voorganger Sonya Blackjack. De ontwikkelaar maakt ook voor dit spel gebruik van dezelfde door hun ontwikkelde REDUX technologie. Dit keer heeft het spel en de geanimeerde dealer die de kaarten op tafel legt echter een Iers uiterlijk gekregen. De inwoners van Ierland worden ook wel de Lucky Irish genoemd. De groene kleur en het klavertje vier zijn de dingen waar zij bekend om staan. Bij deze nieuwe uitvoering van het blackjackspel heet de vrouwelijke dealer geen Sonya maar Lucky en is zij in groene traditionele Ierse kleding gehuld. De hoop is natuurlijk dat jou dit als gokker ook geluk gaat brengen. Een ander groot verschil van deze nieuwe uitvoering is de mogelijkheid om twee verschillende side bets in te zetten. Hieronder een beschrijving van wat je hiervan kunt verwachten.

Lucky Lucky side bet

Wanneer je aan een van de virtuele stoelen van Lucky Blackjack plaatsneemt dan kan je naast de normale inzet ook aan de linker- en rechterkant nog een extra inzet plaatsen. Links kan je de Lucky Lucky side bet plaatsen. Hiermee wed je op de som van de twee kaarten die jij als speler gedeeld krijgt en de kaart die de dealer open voor zich neerlegt. Zijn deze drie kaarten bij elkaar opgeteld 19, 20 of 21 punten waard dan krijg je hiervoor een uitbetaling. Specifieke kaartcombinaties kunnen nog meer opleveren. Zo krijg je bijvoorbeeld voor een combinatie van drie zevens van dezelfde kleur een uitbetaling van maar liefst 500 keer de inzet die je als side bet hebt geplaatst.

Lucky Lady side bet

Aan de rechterkant van de plek waar je je standaard inzet plaatst is ruimte om de Lucky Lady side bet te plaatsen. Hiermee wed je op de eerste twee kaarten die je als speler gedeeld gaat krijgen. Krijg je een vrouw gedeeld dan verdubbel je hiermee al de inzet van je side bet. Ook krijg je een uitbetaling wanneer de twee kaarten samen een aantal van 20 punten vormen. De hoogste prijs is te winnen wanneer je twee hartenvrouwen van de dealer krijgt gedeeld. In dat geval wordt de side bet inzet namelijk 100 keer vermenigvuldigd. Alle uitbetalingen van de side bets zijn in het menu van Lucky Blackjack te vinden onder Game Rules.

Zoals je al vaker op onze website hebt kunnen lezen, raden we gokkers af om gebruik te maken van side bets. Een mogelijke uitbetaling van 500 keer je inzet is natuurlijk wel verleidelijk. Dat begrijpen we. Als je dan ook het idee hebt dat het jouw geluksdag is dan begrijpen we volkomen dat je hier een keer een paar euro op in wilt zetten.

X
cookie-2020.png