Blackjack strategie

Blackjack strategieWat is dan de beste manier om Blackjack te spelen en je kansen om te winnen te vergroten? Het antwoord is een blackjack strategie. Lees hier verder om meer over strategieën bij online Blackjack te ontdekken.

Blackjack is een zeer populair spel op zowel de offline als online en live casino markt en dat is een spel dat meestal wordt gespeeld om plezier te ervaren. Er zijn echter steeds meer ervaren spelers die Blackjack strategieën hebben bestudeerd en er een spel van maken om met behulp van een strategie meer winst te behalen. Natuurlijk kunnen ook minder professionele spelers meer geld verdienen met het spelen van online blackjack. Dit wordt meestal gerealiseerd door de meest fundamentele strategieën te gebruiken.

Direct Blackjack spelen met een strategie

Toe aan nieuwe uitdaging

Beheers je als speler van Blackjack de basisregels en ben je toe aan iets nieuws? Dan kan je naar de volgende stap! Je kan je kansen verbeteren op winst door nieuwe diverse Blackjack strategieën te leren. Onthoud wel: Je moet eerst écht alle basisregels kennen, voordat je probeert om je te concentreren op de meer geavanceerde strategieën. Dan kan je echt gaan ontdekken wat de juiste online Blackjack strategie voor jou is

Ken je de regels nog niet helemaal? Dan moet je deze echt eerst zien te beheersen . Het kennen van de basisregels en tactieken zal je helpen om je eigen strategieën te ontwikkelen en je als een professional aan de blackjacktafel te maken! Daarna kan je pas iets nieuws toevoegen aan je manier van spelen.

Voor online blackjack zijn er talloze strategieën bedacht. Natuurlijk is het geluk nog steeds een belangrijke factor bij het spelen van Blackjack. Aangezien je veel eigen beslissingen moet nemen bij Blackjack kan een goede Blackjack strategie invloed hebben op je kansen om te winnen.

Welke blackjack strategieën bestaan er?

Het spelen van Blackjack zal met behulp van de juiste strategie zal de kans om te winnen aanzienlijk vergroten. Lees daarom hieronder meer over deze strategieën. Welke past het beste bij jou? Ervaar het zelf!

– Paroli systeem

Wanneer je speelt met de Paroli Blackjack-systeem, verhoog je altijd je inzet als je wint. Verlies je? Verminder dan de inzet totdat je weer bij het bedrag van je eerste inzet bent gekomen. Dit bedrag blijf je dan inzetten totdat je weer hebt gewonnen. Zorg wel dat je een maximum bedrag hebt dat je wilt gaan inzetten. Houd je aan dit bedrag, want anders loop je het risico dat je al je inzetten kwijtraakt.

– Parlay systeem

Het Parlay systeem is een Blackjack systeem dat kan worden gezien als een piramide. Je bedenkt bij jezelf wat je basis inzet wordt en wat je winstdoel is. Je start met een bedrag, vervolgens verdubbel je iedere keer je inzet om uiteindelijk je winstdoel te behalen. Als je wint, zal dat de waarde hebben van je nieuwe inzet, je oude inzet, plus je winst.

– 1-3-2-6 systeem

Bij het gebruik van dit systeem zet je in volgens een bepaald patroon: 1x 3x 2x 6x.
Je zet je eerste inzet. Wanneer je wint, is je volgende inzet x3. Win je opnieuw? Dan wordt je volgende inzet x2 je eerste inzet. Als je dan weer je winst behaald bij Blackjack, dan zet je tot slot in ter waarde van 6x jouw eerste inzet. Verlies je? Dan ga je terug naar je oorspronkelijke inzet.

Martingale strategie– Martingale systeem

De Martingale systeem is een van de meest bekende Blackjack systemen. Bij gebruik van dit systeem begin je met een eerste inzet. Als je verliest, ga je de inzet verdubbelen. Verlies je opnieuw? Dan verdubbel je nogmaals je inzet. Heb je gewonnen? Begin dan weer met je eerste inzet. Dankzij dit systeem, zal je altijd iets winnen met Blackjack. Ideaal toch? Vandaar dat dit systeem waarschijnlijk zo geliefd is bij veel Blackjack spelers.

– Labouchere systeem

Het Labouchere systeem werkt goed bij Blackjack. Zo werkt het met een opeenvolging van nummers die je kiest op voorhand. Bedenk in je hoofd een serie van willekeurige getallen. Bijvoorbeeld; 1, 4, 2, 3, 6. Je eerste inzet is de som van de buitenste twee getallen. Dus: 1 en 6 is 7 euro. Bij verlies komt het getal 7 achteraan je reeks te staan. Dus dan wordt je reeks 1, 4, 2, 3, 6, 7. Je begint weer met de som van de eerste 2 getallen. Win je? Dan mag je de twee getallen weglaten van je reeks, dus blijft 4,2,3 over. Daarvan tel je de buitenste getallen weer bij elkaar op en dat wordt dan je volgende inzet.

Geluk heb je nodig!

Je moet in je achterhoofd houden dat deze strategieën leuk en uitdagend zijn om eens te gebruiken en te zien of je winst kan behalen. Maar geen van deze strategieën garanderen je die winst. Geluk is een onvermijdelijk onderdeel van dit spel. Met behulp van een strategie die jij jezelf hebt aangeleerd, verbeter je echter wel de kans om te winnen!

Eerst gratis blackjack strategie oefenen

Zoals je hebt kunnen lezen, zijn er een tal van verschillende Blackjack strategieën die je kunt uitproberen. Zo ga je ervaren dat een aantal beter werken dan anderen. Ga ontdekken welke het beste voor jou werkt door de strategieën eerst gratis te testen door gratis online Blackjack te spelen. Klikt dan op de optie ‘spelen voor de lol’ en kijk of je gekozen strategie echt werkt! Want, met een goede strategie, een gedisciplineerde mentaliteit en héél veel oefenen, zullen je kansen om te winnen zeker verhoogd worden.

Momenteel kon de demo voor dit spel niet worden gevonden.
Toch spelen? Klik hier!

Ideal Speel Blackjack direct voor écht geld!

Wat is je leeftijd?

age